pondelok 22. februára 2016

Pečené fánky.

360 g hladkej múky 1 maslo 100 ml smotany na šľahanie 2 žĺtky štipka soli 1 prášok do pečiva 1 ČL cukru 2 PL rumu na posýpku: vanilkový a práškový cukor Do misky dáme múku, pridáme žĺtky, nakrájané maslo, smotanu a soľ. Vypracujeme cesto, preložíme ho na dosku a vyvaľkáme na 2 – 3 mm. Nakrájame radielkom na ľubovoľné tvary a v strede nakrojíme. Plech vyložíme papierom na pečenie a pečieme pri 200 stupňoch asi 15 minút. Hotové fánky posypeme vanilkovým a práškovým cukrom. Recept z epizódy: 07. 02. 2016 Tajomstvo mojej kuchyne Sú vynikajúce :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára